zaterdag 29 maart 2014

We zijn er!

Gisterochtend zijn we rond 6 uur vertrokken naar Dusseldorf en nu zijn het circa 6:45. Kortom we zijn weer eens bijna 24 uur onderweg geweest. Het begon al in D-dorf, daar had onze vlieger 1,5 uur vertraging. Gelukkig was het bij de douane in Atlanta niet al te druk en hebben we redelijk op ons gemak nog de aansluitende vlucht naar Las Vegas gehaald. Helaas moest die zo'n beetje via Mexico omvliegen, vanwege een gevaarlijk lage druk gebied. We hadden in het begin al behoorlijk last van turbulentie. Met nog eens dik anderhalf uur vertraging zijn we in Las Vegas geland.
En dat op vrijdagavond tijdens Springbreak, de jaarlijkse studenten voorjaarsvakantie, de rijen bij de shuttlebus naar het autoverhuurbedrijf waren legendarisch lang volgens de operators.
Door slimmigheid en boerenlompheid wist Arny als eerste de shuttlebus te verlaten en had zelfs de keuze uit 3 counters bij het autoverhuurbedrijf. 

'Who is the cheapest?"

De arme knul die zijn hand op stak heeft het geweten ook. De prijs voor een cabrio ging uiteindelijk van 875 dollar naar iets onder de 300 dollar voor 3 weken! Tja, soms ben je Limburger en soms ben je Hollander en onderhandel je tot het uiterste. Uiteindelijk hadden we de gewenste Mustang-cabrio zelfs gratis geuprade naar een Camaro! Superdeluxe karretje! Alleen kwamen we er pas bij het hotel achter dat er geen CD-speler in zat. Wel sataliet-radio, blue tooth, USB etc, maar geen ouderwetse CD-speler. KL*TE!!!!!

Daar moeten we morgen wat op gaan verzinnen, voordat we de woestijn inrijden....

Maar eerst nog ff naar onze favoriete bierbrouwerij in Vegas en de traditionele foto vanaf de voetgangersbrug bij New York, New York: 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten