maandag 31 maart 2014

Rondje Coachella Valley

Voor degene die eindelijk eens willen weten hoe ons huisje er in Joshua Tree uitziet, hiernaast een kiekje van Caro in onze tuin. Helaas zie je het prachtige uitzicht niet, maar anders hadden we het huisje er niet op gehad ;-)

Vanmorgen zijn we het Joshua Tree National Park van noord naar zuid doorgereden. Aangezien je in het park maar 45 Mph mag, was het sneller om een flink stuk om te rijden, terug naar ons logeeradres. We zijn nog even een heerlijk broodje gaan eten in Palm Springs bij een Duits delicatessen winkeltje. En ja ze hadden ook echt Duits bier! Toen bleek dat de kok een fout stuk kaas op het broodje had gedaan, kreeg Arny zijn 2e Bitburger gratis! Terwijl het broodje helemaal niet verkeerd smaakte... Ach wie zijn om een gratis (Duits!) biertje af te slaan?

Het verschil in temperatuur tussen de High (Joshua Tree) en Low desert (Coachella Valley) was behoorlijk. In Palm Springs ging het kwik al snel richting de 30 graden! Terug in Joshua Tree was het behoorlijk fris, bovendien waaide het bijna stormachtig. We waren uiteraard ook nog eens flink verbrand in onze cabrio....

Onze vette Amerikaanse sportwagen lijkt wel een speelgoedautootje naast de gigantische Joshua bomen...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten