dinsdag 8 april 2014

Monument Valley, dag 2

Vandaag een beetje rondgetoerd in onze cabrio, het was immers prachtig weer, circa 28 graden. Alleen heb je voor de meest mooie routes een 4WD nodig. En dat heeft dat sportautootje van ons niet ;-)
Maar een trip naar de slijter, net over de grens van het Navajo reservaat kan ook leuk zijn. Binnen het Navajo reservaat mag namelijk geen alcohol verkocht worden, zelfs niet in de restaurants!
Gelukkig mag je wel mee gebrachte biertjes of iets van het zwaarder kaliber op de kamer op op je balkon nuttigen. En zo word een saaie avond wachten op een zonsondergang wat dragelijker ;-)
Na de 3e PBR en 2e tequila kon Caro zweren dat ze John Wayne op een paard voorbij had zien rijden. Helaas op de foto was alleen een bezopen duitser te zien die door het beeld wandelde. Want die zitten er vanavond best veel in ons hotel, Duitsers. Maar vooral veel Jappaners. Reunietje van oude 2e wereld oorlog vrienden? En dan natuurlijk je oude Italiaanse kameraden vergeten uit te nodigen. Flauw hoor....

We zijn ook nog even naar Gooseneck State Park gereden, op weg naar de slijter. Hier maakt de San Juan rivier binnen een kilometer drie gigantische kronkels (meanderen heet dat voor de waterschappers onder ons). En dan niet zo'n lullig bochtje ala Tungelroyse beek, nee, een canyon van honderd meter diep slingert dan door het landschap. En dan maken wij ons ongerust over afkalvende oevers bij meanderende beken op het werk ;-)Geen opmerkingen:

Een reactie posten