dinsdag 15 april 2014

Zion NP... of toch maar niet?

Van Kanab naar Zion National Park is het maar een uurtje rijden, of zelfs minder. Maar helaas hadden we behoorlijke wegwerkzaamheden. 
Inmiddels is Caro aan de beterende hand wat betreft de verkoudheid/griep. Maar nu heeft Arny het flink te pakken! 
Toen we in Zion aankwamen hebben we dan ook maar besloten om meteen door te rijden naar ons hotel in Springdale en vandaag maar eens niet te gaan hiken. Het is ook altijd wat als we in Zion zijn. We zijn hier al twee keer eerder vertrokken vanwege vreselijk weer (regen) en een keer omdat we de route die we wilden hiken niet begaanbaar was. 
Volgens Caro zijn we hier al 6 keer geweest en we hebben nog steeds niet het eind van de canyon gezien. Al is Arny wel al twee keer de Narrows, een smalle Canyon waar de Virgin River door stroomt, in gewandeld en compleet 
verkleumd teruggekomen. Omdat hij tot het middel in het water moest waden.

Dat soort avonturen zitten er vandaag niet in. We hebben even de bus genomen tot de lokale bierbrouwerij. Waar we even lekker in de zon hebben gezeten en een biertje gedronken. En toen hebben we de bus terug genomen naar ons huisje waar we logeren. 

Vlak na zonsondergang is Arny toch nog even, met camera en statief, de heuvel achter ons huisje opgeklauterd om onderstaande foto te nemen. Behoorlijk stom want toen hij terug moest, was het al donker en de heuvel was bezaaid met cactussen....Geen opmerkingen:

Een reactie posten