woensdag 9 april 2014

Onze laatste zonsopgang in Monument Valley

Vanmorgen zijn we weer om kwart over 5 opgestaan voor onze laatste zonsondergang in Monument Valley. Arny heeft onderstaande panogram gemaakt vlak voor de zon over de horizon piepte. En vlak voor de invasie van zo'n 20 Japanners die met hun onafgebroken geflits en geschreeuw de rust danig verstoorden. 
Vanaf dat moment was het bijna onmogelijk om vanaf het terras nog foto's te maken. Het flitslicht verpeste zowat elke opname met een lange sluitertijd. Terug naar ons eigen balkonnetje, waar het uitzicht eigenlijk nog mooier is. Maar we wilden eens een ander perspectief proberen. 

Op ons balkon was het overigens ook niet veel rustiger want onze buren, boven, links en rechts waren, u raadt het al, ook Japanners met van die kleine rotcameraatjes ;-) Flits, flits... FLITS!!!!!
Schijnbaar hebben ze hier gisteravond laat nog 2 volle touringcars afgeleverd met Aziatische terreur flitsers. Ach wat was het hier gisterochtend heerlijk rustig... Een goed moment om onze biezen te pakken en naar Moab te verhuizen!

(Voor het beste kijkplezier even op onderstaande foto klikken, je krijgt dan een groter formaat.)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten